Rabobank Ledenbijeenkomst Alblasserwaard Vijfheerenlanden 2016

De Rabobank Alblasserwaard Vijheerenlanden organiseerde op vrijdag 4 November de jaarlijke ledenbijeenkomst in de Evenementenhal Gorinchem. Het thema van dit jaar was ''Het innovatieve brein''

Het diverse programma bestond onder andere uit hoogleraar klinische psychologie Margriet Sitskoorn, die op inspirerende wijze liet zien hoe je, ongeacht je leeftijd, het beste uit jezelf kunt halen. Daarna demonstreerde Bruno Fabre de jongste trends en vernieuwingen op technisch en psychologisch gebied. Redouan Ait Chitt (Giessenburg) liet zien dat een handicap geen beperking hoeft te zijn om je dromen na te streven. Hij vertelde over zijn successen en gaf een indrukwekkende dansshow. Redouan stond in de finale van Everybody Dance Now, runt de dansschool ROOTS en geeft (inter)nationale theatershows.

In opdracht van de Rabobank Ablasserwaard Vijfheerenlanden mochten wij alle techniek faciliteren voor deze inspirerende avond. Wij willen de organisatie bedanken voor het vertrouwen en de mooie opdracht.