Rabobank Krimpenerwaard Ledenbijeenkomst 2015

Zakelijke Evenementen

Op dinsdag 30 juni organiseerde de Rabobank Krimpenerwaard de jaarlijkse ledenbijeenkomst in het Krimpenerwaard College. Deze avond had als thema ‘’ruimte voor elkaar’’. Tijdens het eerste gedeelte van de avond werd het bancaire jaar 2014 toegelicht onder leiding van directievoorzitter Martijn Spijk. Na de pauze was het podium voor astronaut André Kuipers die een inspirerend verhaal hield over zijn tijd in het International Space Station. Zijn presentatie werd ondersteund door schitterende beelden gemaakt vanuit de ruimte. Na zijn presentatie was er de gelegenheid om nog even na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

In opdracht van de Rabobank Krimpenerwaard mochten wij voor deze avond alle techniek faciliteren. Om het thema door te zetten in de uitstraling van de zaal hebben wij een groot aantal LED bollen opgehangen. Hierdoor leek het Krimpenerwaardcollege voor één avond op een sterrenstelsel. Om de schitterende beelden van André Kuipers goed tot hun recht te laten komen hebben wij gebruikt gemaakt van een krachtige 3Chip Full HD projectie. Wij hebben met veel plezier meegewerkt aan deze inspirerende avond en danken de organisatie voor deze mooie opdracht.