Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden Ledenbijeenkomst 2017

Op donderdagavond 2 november vond de jaarlijkse ledenbijeenkomst plaats van de Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden in de Evenementenhal Gorinchem.

De aftrap werd dit jaar gedaan door Martijn van Spijk, directievoorzitter van de Rabobank AV. Vervolgens vertelde Cees van der Vlist over zijn ervaringen met omdenken bij het Werelderfgoed Kinderdijk. Zijn presentatie werd ondersteund door mooie beelden en filmpjes van de wereldberoemde molens in Kinderdijk. Hierna was de beurt aan Berthold Gunster van het eveneens welbekende Omdenken. Berthold en een collega behandelden op een interactieve en informele wijze de theorie en praktijk van het omdenken. De muzikale omlijsting tijdens deze avond kwam van het duo Suzan & Freek.

Ook dit jaar mochten wij weer de techniek voorzien voor dit interessante evenement. Zo hebben wij een verlichte achterwand gerealiseerd van maarliefst 24 meter breed. Hiervoor hingen 2 enorme projectieschermen zodat alle bezoekers de presentaties en films goed konden zien. Op audiogebied hebben we een uitgebreid L'acoustisc audiosysteem ingezet waardoor iedereen in de zaal de sprekers perfect kon verstaan. Wij hebben weer met veel plezier meegewerkt aan deze interesssante productie en danken de organisatie voor de mooie opdracht!