Opening nieuwe pand DJS Hekwerken

Zakelijke Evenementen

Onder luid tromgeroffel hebben directie en medewerkers van DJS Hekwerken afgelopen weekend het nieuwe pand officieel geopend.

Ruim duizend relaties, familieleden en andere belangstellenden brachten tijdens het feestelijke openingsweekend op 19 en 20 mei een bezoek aan het nieuwe pand aan de Hooglandseweg 2 in Vuren. Pal naast de A15 beschikt het familiebedrijf van Hans en Johan de Jong hier over verschillende werkplaatsen, een magazijn, kantoorruimtes en het Experience Center.

In deze ultramoderne showroom kunnen klanten vanuit heel Nederland zich laten inspireren door verschillende designpoorten, in diverse stijlen en voorzien van moderne, elektronische bedieningstechnieken. Daarnaast is het Experience Center ingericht met een speciale wand, waarop klanten een foto van hun woning of toegangssituatie kunnen projecteren. "Aan dat beeld kunnen wij het hek van hun keuze toevoegen, in passende proporties en perspectief. Hierdoor is het alsof klanten voor hun toekomstige nieuwe toegangspoort staan en dat maakt de keuze voor een hek in een bepaalde stijl een stuk eenvoudiger", aldus de trotse directeur Johan de Jong.

Voor deze opening mochten wij de audio techniek faciliteren. Buiten hebben wij de officiële openingshandeling met een drum act uitversterkt met een L'Acoustics systeem. Voor de DJ binnen hebben wij een strakke witte dj booth geplaatst met Pioneer dj gear en een witte L'Acoustics set.

Ook via deze weg willen wij Hans en Johan de Jong feliciteren met hun prachtige nieuwe pand en hen veel succes wensen op de nieuwe locatie!

Datum

Deze website gebruikt cookies

Door gebruik te maken van deze website accepteert u dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.