Leukste restaurant van het jaar verkiezing

De Verkiezing van het Leukste Restaurant was weer een enorm succes. Op 5 maart 2018 zijn de gemeentewinnaars tijdens Vakbeurs Bakkersvak in de Evenementenhal Gorinchem gehuldigd door niemand minder dan Katja Schuurman en zijn de provincie, landelijke en Keten winnaars bekend gemaakt en onderscheiden. Tijdens de Award Show werden de winnaars ook nog getrakteerd op een performance van Maan en de avond werd feestelijk afgesloten met een afterparty met de DJ's van QMusic The Party.

Broadway American Steakhouse uit Utrecht is door het publiek uitgeroepen tot het Leukste Restaurant van Nederland. De Keten Awards in de categorie Ketens tot 10 vestigingen ging naar Proeflokaal Sijgje, in de categorie Ketens met 11 tot 50 vestigingen naar Brownies & DownieS en in de categorie Ketens met 51 of meer vestigingen naar Van der Valk. De Creativiteit Award werd uitgereikt werd uitgereikt door Katja Schuurman en is gewonnen door Ibiza Tilburg.

Wij mochten voor dit evenement de techniek faciliteren. Om alle bezoekers van een perfecte geluidskwaliteit te kunnen voorzien hebben we een uitgebreid L'acoustics audiosysteem ingezet. De lichtset bestond uit een verlichte achterwand van maar liefst 40 meter breed. Aangevuld met extra moving heads zorgde dit voor een imposant podium. Om ervoor te zorgen dat de bezoekers ook allemaal goed zicht hadden op de presentaties hebben we drie grote projectieschermen ingezet. We hebben met veel plezier meegewerkt aan deze mooie productie en danken de organisatie voor het vertrouwen.


Fotografie Etiënne Hessels

Datum

Deze website gebruikt cookies

Door gebruik te maken van deze website accepteert u dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.