Lely Center Midden Nederland 12,5 jarig jubileum

Lely is een internationaal familiebedrijf in de agrisector en dagelijks bezig het leven van veehouders aangenamer te maken met innovatieve oplossingen en gerichte services. Daartoe biedt Lely oplossingen voor nagenoeg alle werkzaamheden in de koeienstal: van melken tot reinigen. En advies voor het slim inrichten van het melkveebedrijf met gebruik van managementsystemen. Het bedrijf is opgericht in 1948 en tegenwoordig niet meer weg te denken uit het leven van vele veehouders.

Lely Center Midden Nederland bestond dit jaar 12,5 jaar en heeft net een prachtig nieuw pand betrokken, genoeg reden voor een feest. Op vrijdag 24 januari was de officiele onthulling van het nieuwe pand met een spectaculaire openingshandeling en een aansluitende feestavond.

In opdracht van Buffetto Catering mochten wij de audiovisuele techniek faciliteren voor dit evenement. Zo hebben we onder andere een openingsshow bedacht met Co2 jets, Sparxtar vuurwerk, Confetti en een valdoek. Daarnaast mochten we ook de voor deze gelegenheid geplaatste tent sfeervol uitlichten en voorzien van showlicht voor de band Broadway. Via een aantal grote LED schermen konden de gasten video's bekijken over het bedrijf en het pand.

Wij danken Buffetto catering voor het vertrouwen en de mooie opdracht en Fresh Lemon en de band Broadway voor de prettige samenwerking!

''Hier is ruimte voor een quote''

Arie de Groot, Buffetto Catering

Datum

Deze website gebruikt cookies

Door gebruik te maken van deze website accepteert u dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.