Ledenbijeenkomst Rabobank Vijfheerenlanden Alblasserwaaard 2015

Donderdag 21 mei kwamen ruim 600 leden naar de ledenontmoeting van de Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden in de Evenementenhal Gorinchem. Het programma bestond onder andere uit presentaties van professor Barbara Baarsma en Maarten van Rossum. Na deze presentaties volgde de uitreiking van de Rabobank Clubkas Campagne. In opdracht van de Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden mochten wij voor deze avond alle techniek faciliteren.

De lichtset bestond uit een groot aantal LED armaturen waarmee we de zaal en de achterwand hebben aangelicht. De presentaties en films hebben we weergegeven op twee grote breedbeeldprojecties links en rechts naast het podium. Om de bezoekers overal in de zaal van perfect geluid te voorzien hebben wij een L-ACOUSTICS Kara systeem ingezet.

Wij hebben met veel plezier meegewerkt aan deze inspirerende avond en danken de organisatie voor de mooie opdracht.