Ledenbijeenkomst Rabobank Merwestroom 2014

Zakelijke Evenementen

Op woensdag 12 november vond de Algemene Ledenbijeenkomst plaats van Rabobank Merwestroom in de tot conferentiezaal omgetoverde sporthal van Partycentrum De Lockhorst in Sliedrecht. ATG AV mocht in opdracht van Rabobank Merwestroom de gehele techniek leveren voor dit evenement. Na het plenaire programma van de Ledenbijeenkomst stond astronaut André Kuipers op het podium met een indrukwekkende presentatie over zijn ervaringen als astronaut. Met zijn vele foto’s en filmfragmenten bracht hij het International Space Station voor even dichterbij. ATG AV mocht een 6 meter breed projectiescherm leveren waarop we met een Barco HD14 de presentaties en foto's in hoge resolutie konden tonen. Dankzij een L-ACOUSTICS KARA geluidssysteem waren alle sprekers en filmpjes overal in de gehele zaal even helder te horen. Naast beeld en audio mochten wij ook de overige technische faciliteiten leveren zoals het podium en de verlichting. Wij hebben met veel plezier meegewerkt aan deze inspirerende avond.