Lach voor een dag gala 2015

Maandag 14 december vond er in het Spoorwegmuseum in Utrecht een groot galadiner plaats voor Stichting Lach voor een Dag. Het doel van de avond was om geld in te zamelen voor deze Stichting welke voor ( ernstig) zieke kinderen en hun familie een compleet verzorgde dag uit verzorgt naar het theater. De opbrengst van de avond is ruim € 75.000,--. Bijna 250 gasten genoten van een heerlijk diner en diverse optredens van bekende artiesten met o.a. Mariska van der Kolck, Richard Groenendijk, Ben Cramer en Los Angeles, The Voices.

Wij zijn er trots op dat wij als sponsor de technische faciliteiten voor deze productie mochten leveren.
fotografie door: Levin en Paula Photography