Introductie Scania XT

Truckfabrikant Scania introduceerde tijdens een feestelijke VIP Night op de vooravond van de vakbeurs Transport Compleet de nieuwste serie Scania vrachtwagens. Met een live videoverbinding met het hoofdkantoor in Zweden konden de genodigden live meekijken met de wereldwijde onthulling van de nieuwe Scania XT serie. Na deze onthulling werd het programma voortgezet op de beursvloer waar een exemplaar uit de nieuwe serie onthuld werd op de Scania stand.

Wij mochten voor de VIP night en de onthulling van de truck de techniek faciliteren. Voor de VIP night leverden wij een 6 meter breed projectiescherm met een haarscherpe en levendige projectie. Dankzij een L'Acoustics geluidssysteem klonk het audio overal in de zaal fantastisch en kwamen de films en de introductie perfect over. Dit systeem bestond uit meerdere compacte speakers die fungeerden als één systeem. De lichtset bestond uit verschillende LED armaturen waarmee verschillende sferen neergezet konden worden gedurende de avond. Links en rechts naast de projectie waren de Scania logo's prominent aanwezig.

Op de beursvloer mochten wij de audio faciliteren en de special effects zoals het valdoek en speciale laaghangende rook die onder de truck vandaan kwam.

Wij danken Scania voor het vertrouwen en de mooie opdracht. Meer informatie over de nieuwe Scania vrachtwagens zijn te vinden op de website van Scania

Dankzij ATG-AV hebben we net dat extra essentiële element kunnen toevoegen zodat we kunnen terugkijken op een zeer geslaagde productlancering. Waar het ons om draait zijn de reacties van onze klanten en die waren louter positief.

Martijn Rijnbende, Marketing Strategist, Scania Nederland

Datum

Deze website gebruikt cookies

Door gebruik te maken van deze website accepteert u dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.