Hoek & Blok Relatieavond 2016

De inmiddels befaamde relatieavond van Hoek en Blok accountants wist op maandagavond 7 november ruim 270 belangstellenden naar Partycentrum De Lockhorst in Sliedrecht te trekken. Centraal deze keer stond de ‘Rampondernemer’ Frank Krake. Een bijzonder verhaal dat tezamen met de Hoek en Blok ‘Early Night show’ tot een geweldige avond leidde. Tijdens deze op RTL Late Night gebaseerde talkshow nam een panel van specialisten van Hoek en Blok de zaal op een verrassende manier mee in een casus over ondernemerschap en actuele financiële ontwikkelingen.

De laatste twaalf jaar uit het ondernemersleven van de Twentse ondernemer Frank Krake Frank zijn het best te omschrijven als een achtbaan. Krake maakte met zijn tuinmeubelfabriek Unimeta de vuurwerkramp van dichtbij mee, overleefde de aanslagen van 9/11 in New York en moest vluchten uit het SARS gebied in Azië. Hij maakte faillissementen mee en streed met en tegen banken. Maar al deze tegenslagen maakten Krake niet minder strijdlustig. Sterker nog, hij begint wederom in de tuinmeubelen met onder andere TiTaTuinmeubelen.nl voor de internetverkoop. Met een budget van 200.000 euro mag hij zich een aantal wedstrijden hoofdsponsor van voetbalclub De Graafschap noemen. De mannen van tv-programma Voetbal Insite pikken dit nieuws op en de rest is de spreekwoordelijke geschiedenis. Een ware mediahype ontstaat rondom de opvallende naam en Krake weet uiteindelijk zijn succesvolle bedrijf goed te verkopen. Het verhaal vormde een inspiratie voor de aanwezigen.

ATG-AV mocht voor deze avond alle techniek faciliteren. Naast het licht en geluid mochten wij ook een uitgebreide videoset leveren. Met meerdere camera's konden alle gespreksdeelnemers goed in beeld gebracht worden. De camera beelden zijn opgenomen en worden gemonteerd zodat de talkshow ook later nog terug te bekijken is.

Voor meer informatie over Hoek en Blok accountants kunt u kijken op www.hoekenblok.nl

We hebben onze samenwerking als zeer prettig ervaren. Jullie stonden open voor onze ideeën, waren flexibel en hebben perfect mee gedacht. Mede dankzij jullie is onze Hoek & Blok Early Night een professionele show geworden.

Monique Kasseband, Hoek en Blok

Datum

Deze website gebruikt cookies

Door gebruik te maken van deze website accepteert u dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.