50 jarig jubileum Syndion

Syndion is een organisatie die al 50 jaar dienstverlening en ondersteuning biedt aan kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap of andere problemen zoals niet-aangeboren hersenletsel, autisme of ADHD. Om dit jubileum te vieren organiseerde Syndion voor haar cliënten, medewerkers en vrijwilligers een groot feest in de Evenementenhal Gorinchem. De 1500 bezoekers konden onder andere genieten van straattheater, een zweefmolen, een snoezelhoek en van verschillende optredens. Zo stonden onder andere Frans Duits, One Two Trio en Tommy Netten op het podium. Ook de cliënten zelf gaven spectaculaire optredens onder de naam Syndion's got talent.

In opdracht van Marc van Laere Producties mochten wij alle techniek faciliteren voor dit bijzondere evenement. Zo hebben wij ruim 500 meter prikkabel door de hal heen gespannen en een tijdelijk park sfeervol uitgelicht. Ook het hoofdpodium mochten wij van techniek voorzien. Hier hebben we een L'acoustics audiosysteem geleverd en een sfeervolle lichtset. Wij hebben met veel plezier meegewerkt aan dit bijzondere evenement en hebben genoten van de feestvreugde van de bezoekers!

Wat een bijzonder evenement en een fijne samenwerking met ATG. Zeer prettig in de communicatie en erg flexibel. Het meedenken in een podiumontwerp, het uitwerken en direct snappen van het concept, maar zeker ook het harde werken op de dagen zelf waarbij niks te gek was (wij verzinnen graag nog wat extra’s tijdens het opbouwen) is o.a. wat bij ons bijblijft. Bedankt mannen!

Donya Kneefel, Marc van Laere Producties

Datum

Deze website gebruikt cookies

Door gebruik te maken van deze website accepteert u dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.