50 jarig jubileum Attema

Attema pakte groots uit voor zijn vijftigste verjaardag met de talkshow Attema on Air voor klanten, leveranciers en relaties op donderdag 15 september en een druk bezochte open dag voor belangstellenden de zaterdag erna. Er was ruimte in de planning voor de vrijdag ertussenin. Deze ruimte werd – in samenwerking met de gemeente Gorinchem – gevuld met een programma voor de scholieren uit de stad. In opdracht van Van Lopik Catering & Partyservice mochten wij alle techniek faciliteren voor deze drukbezochte dagen.

In de horecatent hebben wij de wanden afgehangen met theaterdoeken en voile doeken langs het dak gespannen. De gehele tent hebben wij sfeervol aangelicht waarbij we de huisstijl kleur als accent terug lieten komen. Daarnaast mochten wij een subtiel audio systeem leveren ten behoeve van de achtergrond muziek. In combinatie met de stijlvolle aankleding en de prachtige grote bar van Van Lopik Catering & partyservice werd deze ruimte het middelpunt van het feestelijke jubileum.

Attema on Air was een talkshow over het 50-jarig bestaan van Attema. Tafelheer Harm Eedens ontving onder andere burgermeester Veldhuijzen van Gorinchem, Annemarie van Gaal en natuurlijk de directie van Attema; Theo Harzing en Ton de Hoog. Wij waren ook hier verantwoordelijk voor het audio, licht en video. Met een meercamera regie werden alle tafelgasten goed in beeld gebracht. Dankzij een uitgebreid audio systeem en meerdere grote schermen konden alle bezoekers de show perfect meebeleven. De gehele show is door ons opgenomen zodat deze ook later nog terug te zien en te gebruiken is.

Wij danken Attema & Van Lopik Catering & Partyservice voor het vertrouwen en de mooie opdracht!

Datum

Deze website gebruikt cookies

Door gebruik te maken van deze website accepteert u dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.