Lang Geleden Theatertour 2018

Van Hoorne Entertainment en Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum presenteren de gloednieuwe, educatieve familievoorstelling ‘Lang geleden…’, gebaseerd op het populaire gelijknamige geschiedenisboek van Arend van Dam en Alex de Wolf. Van dit boek zijn ruim 200.000 exemplaren verkocht en het is niet meer weg te denken uit het basisonderwijs.

De familievoorstelling 'Lang geleden...' is een muzikale tijdreis waarin het publiek oog in oog komt te staan met prins Willem van Oranje, met Hugo de Groot die in een boekenkist uit Slot Loevestein wist te ontsnappen en met de jonge Jacoba van Beieren, die op haar vijfde uitgehuwelijkt werd aan een Franse prins.

‘Lang geleden…’ maakt de belangrijkste gebeurtenissen uit de Nederlandse geschiedenis toegankelijk voor kinderen. Voorzien van kleurrijke decors en kostuums, swingende muziek en vooral veel humor, komen de meest spraakmakende verhalen uit de vaderlandse geschiedenis tot leven in deze gloednieuwe theatervoorstelling voor jong én oud.

Wij mogen voor deze prachtige voorstelling de techniek faciliteren. Zo leveren wij onder andere een Digico geluidstafel en Shure zenders. Het lichtontwerp is gemaakt door Floris Helmans en bestaat onder andere uit Martin Mac 250 Wash armaturen aangestuurd door een GMA2 lichttafel.

Meer informatie en de speellijst zijn te vinden op www.vanhoorne.com