Fien & Teun - Feest op de boerderij

Fien & Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Met hun vriendjes zijn zij dagelijks te zien op RTL Telekids en nu ook in het theater met hun eigen, oer-Hollandse familievoorstelling ‘Feest op de boerderij!’.

In deze muzikale theatervoorstelling beleven Fien & Teun avonturen op de boerderij, samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, zal de rol van vertelster vertolken in deze interactieve familievoorstelling. Samen met Fien & Teun leert ze de jongste theaterbezoekers en hun ouders van alles over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven.

In opdracht van Van Hoorne Entertainment mogen wij voor deze tour de techniek en logistiek faciliteren. Zo leveren wij een lichtset die onder andere bestaat uit Martin Mac 700 Wash, Martin Mac 250 Entour en CLF Conan armaturen. Om de voorstelling fantastisch te laten klinken leveren wij een Digico geluidstafel en Shure zenders.

Voor meer informatie en de speellijst kunt u kijken op de website van Van Hoorne Entertainment

Fotografie: Wim Lanser

Datum

Deze website gebruikt cookies

Door gebruik te maken van deze website accepteert u dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.