Brandweerman Sam - Piekepolder op stelten

Theater

Op zaterdag 27 december ging in Theater de Stoep in Spijkenisse de nieuwste familievoorstelling van Van Hoorne Entertainment ‘Brandweerman Sam Live!’ in première. Brandweerman Sam, bekend van TV, toert de komende maanden langs de Nederlandse en Belgische theaters met de familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’. Samen met Commandant Staal, de altijd ondeugende Norbert Puk en vele anderen verzorgt de held van de buurt een muzikale show voor het hele gezin.

ATG AV verzorgt ook voor deze theatertour weer de techniek en logistiek. De lichtset bestaat onder andere uit Martin Mac 250 Washen, verscheidene LED armaturen en diverse specials aangestuurd door een MA Lichttafel. De audioset bestaat uit Shure UHF-R zenders, Sound Projects X-act monitoren en een Yamaha geluidstafel.

De voorstelling werd oorspronkelijk ontwikkeld in Engeland in opdracht van HIT Entertainment. Van Hoorne Entertainment heeft de voorstelling bewerkt tot een 65 minuten durende familievoorstelling voor de Nederlandse en Vlaamse markt. Brandweerman Sam Live! is tot en met mei 2015 te zien in vele theaters in Nederland en België

Datum

Deze website gebruikt cookies

Door gebruik te maken van deze website accepteert u dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.