Flying Eagle Concert

Livestreams

Op vrijdagavond 19 juni werd er een livestream uitgezonden van een voor deze gelegenheid samengesteld ensemble. Dit gezelschap bestond uit André van Vliet concertorgel, Jan Lenselink vleugel, Mark Wester slagwerk, Noortje van Middelkoop panfluit, Arjan & Edith Post trompet. Het was een enorm gevarieerd concert met muziek van onder andere Bach, ABBA en Ennio Moricone.

Wij mochten dit concert faciliteren vanuit onze studio en waren verantwoordelijk voor het licht, geluid en video. Dat hebben we met veel plezier gedaan en wij bedanken de organisatie voor de mooie opdracht en prettige samenwerking!