De Bedrijfsborrelshow Online

De Bedrijfsborrel Show begint met een quiz die iedereen op zijn mobiel kan meespelen thuis! Een soort pubquiz, waarvan de beste spelers doorgaan naar de spelshow. De deelnemers kijken de show via laptop / ipad of TV en gebruiken hun mobiel als stemkastje! 2 deelnemers gaan door voor de spelshow, ze bellen hiervoor in (met of zonder beeld) en zijn zo virtueel in de studio. Vervolgens worden er vragen gesteld en moeten er opdrachten uitgevoerd worden! Hilariteit alom! Als ze een ronde goed volbrengen mogen ze aan het prijzenrad draaien en zo is er uiteindelijk één grote winnaar!

Aanvullende optredens tussendoor, een interview met de directeur of manager, of juist met de werknemer van de maand! De show is volledig te customizen. Zo kun je de nieuwe strategie van je bedrijf presenteren en het op een leuke manier brengen en testen bij je collega’s.

Wij zijn er bijzonder trots op om in opdracht van Brands & Beats de techniek te mogen faciliteren voor deze te gekke show! Voor meer informatie zie www.bedrijfsborrelshow.nl of neem contact met ons op voor prijzen en boekingen!

Datum

Deze website gebruikt cookies

Door gebruik te maken van deze website accepteert u dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.