Aqua Nederland Digitaal

Aqua Nederland is een jaarlijkse vakbeurs van organisator Easyfairs die plaats vind in de Evenementenhal Gorinchem. Door de gevolgen van de coronacrisis kon de beurs in zijn gebruikelijke vorm dit jaar niet doorgaan. Daarom is er een nieuw online alternatief opgezet: Aqua Nederland Digitaal. Op dit virtuele platform konden bezoekers en exposanten kennis maken met elkaar, kennissessies bijwonen en informatie uit wisselen.

Wij waren voor deze online beurs verantwoordelijk voor licht, geluid, video en livestreams. Zo verzorgden wij parallel drie livestreams met live regie. In de congreszaal vonden paneldiscussies plaats die wij dynamisch in beeld hebben gebracht middels een meercamera regie met op afstand bestuurbare camera's. Wij hebben met veel plezier de techniek gefaciliteerd en danken onze opdrachtgever Easyfairs voor het vertrouwen en de opdracht!

"Aqua Nederland Digitaal was Easyfairs eerste ‘live’ online event. Redelijk onbekend terrein voor ons en meteen complex met meerdere parallelle livestreams. Gelukkig nam ATG ons bij de hand en zijn we samen dit avontuur ingegaan. De reacties van zowel bezoekers als presentatoren waren unaniem, dat ze onder de indruk waren van de professionele productie. ATG bedankt voor de flexibiliteit en het pro-actieve meedenken in de voorbereiding. En natuurlijk de foutloze productie tijdens het event. We zijn echt supertrots op het resultaat!''

Ivo Horn, Marketing Event Manager, Easyfairs NL

Datum

Deze website gebruikt cookies

Door gebruik te maken van deze website accepteert u dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.