Zomerfeesten Herwijnen 2017

Op Vrijdag 23 juni hadden we een thuiswedstrijd: in opdracht van Oranjevereniging Pr. Marijke Herwijnen mochten wij de techniek verzorgen voor de zomerfeesten in Herwijnen. Tijdens deze avond hebben Ogene & Django Wagner opgetreden. Tussen de optredens door werd de muziek verzorgd door het 100%NL Meezingfeest.

Voor dit evenement mochten wij een creatief lichtplan ontwerpen en realiseren. Wij hebben een ontwerp gemaakt bestaande uit meerdere cirkels gevuld met verscheidene Robe moving heads. Door middel van LED strips hebben we de cirkelvormen nog eens extra geaccentueerd. Om alle acts en artiesten goed uit te versterken hebben we een L'Acoustics geluidssysteem ingezet.

Mede dankzij de samenwerking met ATG Audiovisueel heeft ons Zomerfeest wederom een succesvolle editie achter de rug. Zoals we inmiddels gewend zijn van ATG was het licht en geluid van een zeer hoge kwaliteit.

Alex Aartsen, voorzitter Oranjevereniging Prinses Marijke Herwijnen