Summer Start Dance 2019

Op 7 en 8 juni vond het jaarlijkse Summer Start Dance plaats in Gorinchem. Na een jaar weg geweest te zijn was dit evenement weer terug op de Groenmarkt. De line-up bestond onder andere uit Dyna, Stuk, Childsplay en Bonte Carlo. Wij mochten voor dit evenement alle techniek faciliteren. Tijdens de opbouw was het onstuimig weer maar gelukkig bleef het tijdens de avonden droog en werd het één groot feest. We hebben het podium zo gepositioneerd dat er zoveel mogelijk ruimte op het plein overbleef en dat de prachtige oude binnenstad van Gorinchem onderdeel werd van het decor.

De gemeente had strenge geluidsrestricties afgegeven en wij hebben er alles aan gedaan om een maximale beleving voor het publiek te creëren en de overlast voor omwonenden zoveel mogelijk te beperken. Vooraf hebben we met simulatie software een geluidsplan gemaakt zodat we de geluidsdruk konden voorspellen. Met een L-Acoustics Kara Systeem konden we het geluid concentreren op de dansvloer. Door middel van een cardioide opstelling met extra subwoofers konden we de geluidsdruk naar achteren toe zo goed als uitdoven en aan de voorzijde (beter) sturen. Tijdens de avond zelf hingen er op meerdere punten meetmicrofoons die uitgelezen werden vanaf de regie zodat het audiosysteem optimaal benut werd binnen de opgegeven restricties.

We hebben met veel plezier onze bijdrage geleverd aan deze productie en danken de organisatie voor het vertrouwen en de fijne samenwerking!

Datum

Deze website gebruikt cookies

Door gebruik te maken van deze website accepteert u dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.