Spiegeltentfestival 2018

Op zaterdag 13 Oktober 2018 vond het jaarlijkse Spiegeltentfestival plaats in het Lingebos bij Gorinchem. Het populaire festival was telde dit jaar maar liefst 4 totaal verschillende area's. Onder andere DJ Darkraver, Oakmadness, Het Feestteam en Q-Music het foute uur stonden op het programma. Net als vorig jaar was het ook deze editie weer uitzonderlijk mooi weer!

Wij mochten alle techniek faciliteren voor de verschillende area's en het bos zelf. In de spiegeltenten hebben we lichtsets ingezet die de bijzondere karakters van deze tenten accentueerden. Nieuw dit jaar waren twee grote tenten om de enorme toestroom aan bezoekers goed aan te kunnen. In samenwerking met het decor team hebben wij deze tenten voorzien van een bijzondere sfeer. Ook hebben we weer het bos uitgelicht. Door middel van ruim 200(LED)armaturen hebben we een unieke en dynamische sfeer neergezet waarbij het Lingebos zelf net zo'n belevenis was als de verschillende area's. De specialFX maakte de beleving compleet, zo leverden wij onder andere Co2 jets, rookmachines, Confetti, bellenmachines en zelfs geurmachines.

We kijken terug op een prachtige productie waar we met veel plezier aan meegewerkt hebben en kijken nu al uit naar de volgende, ongetwijfeld nog mooiere, editie!

Fotografie Etiënne Hessels

Datum

Deze website gebruikt cookies

Door gebruik te maken van deze website accepteert u dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.