RTL Telekids Familie Feest

Afgelopen pinksterweekend presenteerden Van Hoorne Entertainment en RTL Telekids het eerste Telekids Familie Feest. Ruim 25.000 bezoekers genoten van het groots opgezette familieconcert met onder anderen Fien & Teun, de Sprookjesprinsessen, Ernst en Bobbie, Jul & Julia en Raak!. Naast het concert konden de gasten zich vóór en ná de show vermaken op het Telekidsplein met verschillende activiteiten en meet & greets. Ook het Boerderijplein stond volop in het teken van familiepret, met onder meer een ponyritje, de kinderboerderij en een bezoekje aan de televisieset van Fien & Teun.

Wij mochten in opdracht van Van Hoorne Entertainment de complete techniek faciliteren voor dit evenement. Om alle bezoekers van perfect geluid te voorzien hebben we een uitgebreid L'Acoustics geluidssysteem ingezet. Het meer dan 60 kasten tellende systeem bestond onder andere uit Kara, KS28, SB18 en X12 speakers.

Het lichtontwerp bestond onder andere uit Claypaky Mythos en Robe LEDbeam 150 armaturen. De show is geprogrammeerd en gedraaid vanaf een MA2 lichttafel.