New Years Eve 2018 Gorinchem

We zijn het nieuwe jaar goed begonnen met New Years Eve 2018 in de Evenementenhal Gorinchem. Direct na de jaarwisseling barste het feest los met onder andere OJKB, Dj Galaga, La Fuente, Paul Elstak en Lampegastuh. Tijdens het optreden van dj La Fuente was er een spectaculaire acrobatiek act hoog boven het podium. Het evenement werd goed bezocht en het werd een gezellig feest tot in de late uurtjes!

Wij mochten voor deze productie alle techniek faciliteren. Zo hebben wij een uitgebreid L'acoustics audiosysteem ingezet om alle bezoekers een optimale beleving te kunnen bieden. Daarnaast hebben we een spectaculair lichtplan ontworpen en gerealiseerd. De basis van dit ontwerp bestond uit een aantal grote banners in de huisstijl van het evenement. Deze konden wij met LED verlichting laten verkleuren en vormden zo het belangrijkste decor van het feest. Met een uitgebreide set special FX konden we alle hoogtepunten van de show accentueren. Deze set bestond onder andere uit: Co2 jets, Confetti shooters, Swirl fans en vlammenwerpers.

Wij hebben met veel plezier meegewerkt aan deze eerste productie van 2018 en danken de organisatie voor het vertrouwen in ons!

Fotografie Etiënne Hessels

Datum

Deze website gebruikt cookies

Door gebruik te maken van deze website accepteert u dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.