New Years Eve 2017 Gorinchem

We zijn 2017 goed begonnen met New Years Eve 2017 in de Evenementenhal Gorinchem!
Dit evenement begon in de laatste uren van 2016 en om middernacht werd het nieuwe jaar op een spectaculaire manier ingeluid. De line-up bestond onder andere uit Dj Galaga, Moombahteam, Billy The Kit, Gregor Salto, Tony Junior en MC Nash. Mede dankzij de line-up en de vele bezoekers werd het een fantastisch feest. Wij waren verantwoordelijk voor de techniek.

Om de bezoekers een perfecte beleving te kunnen bieden hebben we een indrukwekkend L-Acoustics audio systeem ingezet. Dit systeem bestond onder andere uit K2, Kara, KS28, SB18 en X12 speakers.

Het lichtplan was ontworpen om de hele zaal te betrekken bij het feest. Een belangrijk onderdeel van het ontwerp waren een aantal cirkeltrussen die we hebben aangelicht met LED spots. De lichtset bestond verder uit verschillende LED armaturen, Claypaky Mythos spots en Martin Atomic Strobes. Het geheel werd aangestuurd vanaf een GrandMA 2 lichttafel.

Naast het licht, geluid en video mochten we ook de special effects leveren voor dit evenement. Zo hebben we onder andere vlammenwerpers en CO2 jets ingezet. Door middel van krachtige Stadium Shots konden we confetti ver de zaal in schieten. In samenwerking met Impuls special FX hebben we voor belangrijke momenten tijdens de avond een tijdcode show uitgevoerd waarmee ook pyro afgeschoten werd.

Wij willen de organisatie bedanken voor de mooie opdracht en de Evenementenhal Gorinchem voor de prettige samenwerking!

Fotografie: Etiënne Hessels

Datum

Deze website gebruikt cookies

Door gebruik te maken van deze website accepteert u dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.