Helden Festival 2019

Zaterdag 23 maart vond er weer een nieuwe editie plaats van het Helden Festival in de Veluwehal in Barneveld. Na het enorme succes van vorig jaar was het thema van dit jaar ''superhelden''. Dit thema kwam ook terug in de line-up, die bestond onder andere uit Wolter Kroes, La Fuente, Trafassi en de foute party van Q-Music. Verdeeld over maar liefst drie stages kon het publiek zo de hele avond kiezen tussen verschillende stijlen. Het evenement is drukker bezocht dan ooit tevoren en daarmee was het een echte super editie!

Ook dit jaar mochten wij de techniek faciliteren. Voor de Helden stage hebben wij een spectaculair podium ontworpen wat aansloot op het thema superhelden. Met een uitgebreide lichtset en veel special FX was deze stage het hoogtepunt van het festival. Op de Granaat stage bestond de line-up uit bekende techno dj's. Hier mochten wij een lichtset leveren die het club gevoel accentueerde en een indrukwekkend L-Acoustics audiosysteem.

Wij danken de organisatie voor het vertrouwen, de prettige samenwerking en de goede zorgen voor onze eigen technische superhelden!

Datum

Deze website gebruikt cookies

Door gebruik te maken van deze website accepteert u dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.