Gorcum Sportgala 2018

Op vrijdag 2 februari vond de 8e editie van het Gorcum Sportgala plaats in de Evenementenhal Gorinchem. Ook dit jaar was het weer een spannende strijd tussen de verschillende genomineerden. Naast het sporttalent kwam ook het muzikale talent tijdens deze avond uit Gorinchem: onder andere Jelle de Boon, DJ Kamal Basu en Joey Blu & BlueZbone traden op.

Wij waren als trotse sponsor betrokken bij dit project en leverden alle technische faciliteiten. Op audiogebied hebben we een uitgebreid L'acoustics audiosysteem ingezet met Digico geluidstafels. Voor video hebben we dit jaar een bijzondere opzet bedacht en uitgevoerd. Rondom de projectieschermen hebben we LEDstrips geïnstalleerd die vanaf de lichttafel aangestuurd werden. Daarnaast waren deze LEDStrips ook geprogrammeerd om mee te kunnen lopen met het videosignaal. Zo ontstond een soort ambilight effect met als resultaat een indrukwekkende 30 meter brede videowand!

Wij feliciteren alle winnaars met hun welverdiende prijzen en danken de organisatie voor de prettige samenwerking!

Fotografie Etiënne Hessels

Voor het tweede jaar was ATG een geweldige partner in de realisatie van het Sportgala Gorcum. In een uiterst prettige samenwerking werd wederom een groots gala met afterparty gerealiseerd. Het was in alle opzichten technisch prima verzorgd, op naar de derde editie in 2019!

Rob van Wijk, Organisatie Gorcum Sportgala

Datum

Deze website gebruikt cookies

Door gebruik te maken van deze website accepteert u dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.