Feestweek Lexmond 2017

Van 10 t/m 19 augustus vond in Lexmond de vijfjaarlijkse feestweek plaats. Voor de vorige editie in 2012 mochten wij alle techniek leveren en ook voor deze editie heeft de Oranjevereniging van Lexmond weer voor ons gekozen. Tijdens deze editie kon het publiek onder andere genieten van optredens van Frans Bauer, André Hazes jr., DJ Jean, de Millstreetband en Pater Moeskroen. De feestweek werd enorm goed bezocht en een aantal avonden waren zelfs compleet uitverkocht!

Om te zorgen dat alle artiesten fantastisch klonken hebben we een uitgebreid L'Acoustics audiosysteem ingezet. Voor het lichtontwerp hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de extra ruimte van de podiumkap. Het ontwerp bestond onder andere uit Martin, Robe & CLF armaturen aangestuurd vanaf een GMA2 lichttafel.

Naast het podium, boven de bar en in de 2e tent hebben wij verschillende video schermen opgehangen. Op deze schermen kon geschakeld worden tussen verschillende camera's, sponsorslides en zelfs livestreams vanaf een telefoon. Het middelpunt van het podium bestond uit een cirkel met LED armaturen. Op deze cirkel hebben wij het logo van de feestweek en visuals geprojecteerd.

Wij hebben met veel plezier meegewerkt aan dit mooie evenement en danken de organisatie voor het vertrouwen en de goede zorgen!

Fotografie: Etiënne Hessels & Oranjevereniging Lexmond

Net als 5 jaar geleden heeft ATG de techniek verzorgt op onze 10-daagse feestweek. Goede apparatuur en flexibiliteit maken ATG voor ons een goede partner. Het publiek heeft genoten van alle mogelijkheden met het licht, de technici van de artiesten van de goede apparatuur en samenwerking.

Harmen de Boer, Voorzitter Oranjevereniging Lexmond