Dockmasters 2019

Op zondag 10 februari vond in Boulderhal Energiehaven Utrecht de boulderwedstrijd Dockmasters plaats. Tijdens deze wedstrijd ging de internationale top van de boulderwereld de strijd met elkaar aan op bloedstollende klimroutes.

Boulderen is klimmen van korte routes (boulders) op klimwanden van maximaal 4,5 meter hoog. Hierbij wordt niet met een touw als zekering geklommen, maar liggen er valmatten voor de veiligheid op de grond. De uitdaging is om uit te puzzelen hoe je de boulder klimt. Hierbij kan kracht, explosiviteit, souplesse en techniek samen komen. Door deze combinatie is de bouldersport de afgelopen jaren enorm populair geworden. Het Dockmasters event was dan ook in de voorverkoop al uitverkocht en de boulderhal was afgeladen met publiek.

Wij mochten in opdracht van Sound Everest voor dit sportieve evenementen de techniek faciliteren. We hebben een L-Acoustics audiosysteem ingezet zodat het publiek de spectaculaire wedstrijd goed kon volgen. Met een uitgebreide lichtset hebben we niet alleen de klimwanden en routes uitgelicht maar ook meer show elementen toegevoegd aan dit spectaculaire event!

“Elke keer weer een prettige ervaring om met ATG samen te werken. De professionele inzet en het oog voor het eindproduct zorgen voor een gegarandeerd succes!"

Roel Hengeveld, Sound Everest