Fenexpo 2016

Ook voor deze editie van de Fenexpo beurs mochten wij voor verschillende klanten de techniek faciliteren. De Fenexpo is een succesvolle beurs voor ondernemers uit het midden van het land. Ook dit jaar mochten wij weer het middelpunt van de beurs, het Fenexpo Paviljoen, voorzien van licht, geluid en beeld. Een gevlogen constructie met witte voile doeken en een zwart dak vormden het letterlijke middelpunt van de beurs en een kleurrijke eyecatcher voor alle bezoekers en exposanten. Daarnaast mochten wij voor verschillende andere stands video schermen of de totale techniek faciliteren. Zo realiseerden wij voor businessclub Temporalis een grote stand waarin verschillende leden van de businessclub hun eigen organisatie konden presenteren.

Er stond weer een prachtig paviljoen dankzij jullie vakmanschap!

Henk Fennema, Organisator Fenexpo