The Hair X-perience 2018

Op 3 & 4 juni 2018 vond de tweede editie van The Hair X-perience plaats in de Evenementenhal Gorinchem. Op het grootste kappersevent van Nederland stonden de woorden inspiratie, educatie en innovatie centraal. Leveranciers uit alle segmenten van de kappersbranche waren aanwezig met hun producten. Ook was de beurs hét moment om voordelig in te kopen en kennis & inspiratie op te doen.

Op de beursvloer waren er verschillende Demo Squares waar deelnemende bedrijven vaktechnische demonstraties verzorgden op het gebied van knippen, kleuren en stylen. Nieuw deze editie was de Men’s Area, hier was een Barber Square waar je doorlopend vaktechnische demonstraties kon volgen. Verder waren er op de Mainstage dagelijks waanzinnige shows van o.a. TRINITY haircare en Jean Paul Mynè. In de drie kennistheaters konden de bezoekers inspirerende lezingen en workshops bijwonen. Ook vond gelijktijdig de uitreiking van de Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon plaats.

Wij mochten voor deze beurs de techniek faciliteren voor de Kennistheaters, Demo Squares, de Mainstage en de uitreiking van de Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon. Dit hebben we met veel plezier gedaan en we danken de organisatie voor het vertrouwen!

Datum

Deze website gebruikt cookies

Door gebruik te maken van deze website accepteert u dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.