Familiedagen Gorinchem Lente 2019

Op dinsdag 30 april en woensdag 1 mei vond de speciale lente editie van de Familiedagen plaats in de Evenementenhal Gorinchem. Deze lente editie was speciaal in het leven geroepen voor het 10e jubileum van deze beurs. De Familiedagen zijn hét evenement voor de gereformeerde gezindte en bieden een gevarieerd programma voor alle leeftijden.

Wij waren verantwoordelijk voor de licht-, video- en geluidstechniek op het hoofdpodium. Gedurende de twee dagen hebben wij verschillende artiesten, koren en sprekers technisch mogen verzorgen. Door middel van 2 grote schermen naast het podium kon het publiek de presentaties, liedteksten of camerabeelden goed zien. Met een uitgebreid L-Acoustics audiosysteem konden wij ervoor zorgen dat de bezoekers alles perfect konden horen, of ze nu op de eerste rij of helemaal achteraan zaten.

Op dinsdag avond 30 april was er een bijzonder jubileumconcert met onder andere 100 koorleden en een voor deze gelegenheid samengesteld orkest.

Wij danken de organisatie voor de prettige samenwerking en de gastvrijheid!