MA Lighting GrandMA2 Light

Verhuur

Nieuw in de verhuur: MA Lighting GrandMA 2 Light

Wij zijn al jarenlang een trouwe gebruiker van MA lichttafels en hebben nu ook geïnvesteerd in één van de grootste tafels uit de GrandMA range; de GrandMA 2 Light. Deze tafel heeft onder andere twee touchscreens(15,4'') en een Multitouchscreen(9''), gemotoriseerde faders en een ingebouwde UPS. De 2 Light kan op zichzelf 4096 parameters aansturen, dit kan met meerdere tafels of nodes uitgebreid worden tot maar liefst 65,536 parameters. De MA2 Light is daarmee de perfecte lichttafel voor grote, veeleisende en complexe shows!

De MA2 Light werkt net als alle systemen uit de MA2 serie op de bekende MA2 software en de showfiles zijn dan ook uitwisselbaar tussen de verschillende systemen. Ook is het mogelijk om meerdere (verschillende) tafels in dezelfde sessie samen te voegen om bijvoorbeeld een back-up systeem te creëeren of met meerdere operators aan dezelfde set te werken.

De stabiliteit, rider vriendelijkheid en eindeloze mogelijkheden zijn voor ons de belangrijkste redenen om voor MA te kiezen. Wij hopen nog vele mooie shows met deze nieuwe tafel te mogen programmeren en uitvoeren!

Harmen Daniels, ATG Audiovisueel

Datum

Deze website gebruikt cookies

Door gebruik te maken van deze website accepteert u dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.