L-Acoustics Syva

Verhuur

Nieuw in de verhuur: L-Acoustics Syva.

Syva is het nieuwste product van het gerenommeerde Franse merk L-Acoustics. Op het eerste gezicht heeft het systeem wel wat overeenkomsten met column luidsprekers van andere merken. De vergelijking houdt echter op bij de uiterlijke kenmerken.

Een Syva systeem heeft dezelfde componenten als een L-Acoustics K2 luidspreker en heeft daarmee een fantastische klank en een indrukwekkende output. Syva straalt maar liefst 140° breed af en heeft een bereik van 35 meter. Het systeem draait op één versterker en is door één technicus binnen een paar minuten op en af te bouwen. Syva is uiterst compact, subtiel en verrassend krachtig.

Wij waren zelf sceptisch over dit systeem vanwege onze ervaringen met andere column luidsprekers: vooral op het gebied van klank laten deze vaak te wensen over. Het Syva systeem heeft ons echter snel en unaniem overtuigd. De voordelen voor u als klant zijn enorm: het is snel op en af te bouwen, er is een minimum aantal speakers nodig en misschien nog wel de belangrijkste: het systeem klinkt fantastisch!

Datum

Deze website gebruikt cookies

Door gebruik te maken van deze website accepteert u dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.