Zakelijke evenementen

Er zijn veel variaties in bedrijfsevenementen; een jubileum, de lancering van een product, de opening van een pand of de doop van een schip. Elk evenement heeft zijn eigen uitdagingen maar er zijn ook overeenkomsten. Zo hebben alle evenementen te maken met strakke deadlines en staat er veel op het spel. Wij snappen dit als geen ander en kunnen u daar bij helpen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we creatief en realistisch mee denken.

Wij werken met software waarmee we elke locatie en ieder ontwerp tot in detail kunnen intekenen. Zo kunnen wij uw ideeën visualiseren en exact berekenen hoeveel materiaal er nodig is om een ontwerp te realiseren. Onze tekeningen zijn tot op de centimeter nauwkeurig waardoor er geen verrassingen zijn tijdens de opbouw. Ook van geluidssystemen kunnen wij met software de spreiding en volumes berekenen. Zo heeft u altijd een helder en perfect dekkend geluidssysteem op uw evenement.

Yuki 1.PNG

Tijdens uw evenement werken wij met een team top techneuten aan één doel; het neerzetten van een succesvol en onvergetelijk evenement. Ondanks een goede voorbereiding kan het altijd zijn dat er dingen wijzigen, dat is voor ons geen probleem. Onze technici zijn erop getraind om flexibel een oplossing aan te dragen en uit te voeren. Wij werken met hoogwaardige materialen en vinden het belangrijk dat alles op een strakke en veilige manier afgewerkt is. Als alle gasten naar huis zijn is het evenement voor ons nog niet afgelopen, ook tijdens de afbouw werken wij gestructureerd en volgens plan.

DSC09857.jpg

Wat een fijne samenwerking met ATG. Zeer prettig in de communicatie en erg flexibel. Wat ons bijblijft is het meedenken in een podiumontwerp, het uitwerken en direct snappen van het concept, maar zeker ook het harde werken op de dagen zelf waarbij niks te gek was.

Donya Kneefel, Marc van Laere Producties

Veelzijdig in audiovisuele techniek

Wij gaan graag met u in gesprek over wat we voor u kunnen betekenen.

Deze website gebruikt cookies

Door gebruik te maken van deze website accepteert u dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.