Zakelijke evenementen

Of het nu gaat om de opening van uw nieuwe pand of het jubileum van uw bedrijf, wij begrijpen dat er tijdens de organisatie van een evenement veel op u afkomt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen om een onvergetelijke ervaring te creëren voor uw bezoekers. Zowel voor een evenement in uw eigen bedrijfspand als voor een evenement op een externe locatie, wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en ideeën. Waar mogelijk nemen wij uw zorgen uit handen waardoor u zich kunt concentreren op wat voor u het belangrijkste is: uw gasten.

Wij geloven dat de sleutel tot een succesvol evenement in de voorbereiding zit. Tijdens uw evenement komen er veel dingen samen in een korte tijd, om dit goed te laten verlopen is het belangrijk dat hier vooraf over nagedacht is. Dankzij onze ervaring weten wij als geen ander welke vragen wij u tijdens het voorbereidingstraject moeten stellen om verrassingen tijdens uw evenement te voorkomen. Mocht er iets niet volgens plan verlopen zijn onze technici erop getraind om snel een oplossing aan te dragen en uit te voeren. Één van de belangrijkste dingen die wij u te bieden hebben is rust en vertrouwen dat u technisch in goede handen bent.

Wij werken met software waarmee we elke locatie en ieder ontwerp tot in detail kunnen intekenen. Zo kunnen wij uw ideeën visualiseren en exact berekenen hoeveel materiaal er nodig is om een ontwerp te realiseren. Onze tekeningen zijn tot op de centimeter nauwkeurig waardoor er geen verrassingen zijn tijdens de opbouw. Ook van geluissystemen kunnen wij met speciale software de spreiding en volumes berekenen. Zo heeft u altijd een helder en perfect dekkend geluidssysteem op uw evenement.

Veelzijdig in audiovisuele techniek

Wij gaan graag met u in gesprek over wat we voor u kunnen betekenen.

Deze website gebruikt cookies

Door gebruik te maken van deze website accepteert u dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.