Livestreams

Waarom een Livestream?

Gezien de huidige situatie kunnen livestreams een alternatief of aanvulling zijn voor uw bijeenkomst. Livestreams zijn gemakkelijk en laagdrempelig bij te wonen, zonder gezondheidsrisico's voor de deelnemers. Daarnaast is het bereik van uw livestream vrijwel onbeperkt. Niet alleen op het moment zelf, via veel platforms is het ook mogelijk om de livestream later terug te kijken. Op deze manier is het mogelijk om de band tussen uw werknemers of de relatie tussen uw merk en uw klanten te versterken. Wij hebben ruime ervaring met het faciliteren van livestreams en hybride events en faciliteren graag de techniek voor u.

Hoe werkt het?

Net als bij een regulier evenement gaat u over de inhoud. Wat wilt u uw gasten meegeven? Hoeveel presentatoren of artiesten zijn er? In welke mate moet de livestream interactief zijn? Wij verzorgen hierbij alle aspecten van de techniek waardoor u kunt zich concenteren op de inhoud. Samen zorgen we voor een succesvol evenement.

Streambestemming

Waar wilt u naartoe streamen? Het is mogelijk om naar openbare en laagdrempelige platforms te streamen zoals Youtube en Facebook. Ook kunnen we een website op zetten waar bezoekers zich kunnen registreren en in een beveiligde omgeving uw livestream kunnen bijwonen. U kunt op deze website uw deelnemers vragen laten stellen, polls af nemen of laten chatten.

EHF00971.jpg

Livestream Studio

Het is nu tijdelijk mogelijk om gebruik te maken van onze studio in ons magazijn te Vuren. Deze studio is volledig ingericht met licht, geluid en videotechniek. Door de standaard aanwezige faciliteiten is dit een budgetvriendelijk alternatief voor een livestream op locatie. We kunnen verschillende concepten faciliteren, onder andere voor optredens, DJ's en presentaties. Ook variaties hierop zijn mogelijk, bijvoorbeeld een bedrijfsquiz, vrijdagmiddagborrel of productpresentatie.

EHF034620.jpg

Faciliteiten

U heeft de volledige keuze in kleurstelling en kunt de sfeer van de studio af stemmen op uw wensen. Verschillende typen en aantallen microfoons zijn beschikbaar en uiteraard kunnen wij ook het audio uit uw presentatie mee versterken naar de livestream. Wij voorzien in één of meerdere camera's en kunnen ook uw presentatie middels picture in picture (PIP) weergeven op de livestream.

EHF01782.jpg

ATG kenmerkt zich door kundige vakmensen met veel enthousiasme en uiteraard alle benodigde materialen en kennis om een professionele livestream te maken.

Tommy Netten, Partyconcepts

Heeft u interesse in een livestream?

Via het onderstaande formulier kunt u , geheel vrijblijvend, informatie op vragen. Door het invullen van dit formulier kunnen wij u direct gericht helpen. U mag ons natuurlijk ook altijd even bellen!

Wat is uw naam?
Wat is uw bedrijfsnaam?
Wat is uw emailadres?
Kunt u een korte omschrijving geven van uw wensen?

Veelzijdig in audiovisuele techniek

Wij gaan graag met u in gesprek over wat we voor u kunnen betekenen.

Deze website gebruikt cookies

Door gebruik te maken van deze website accepteert u dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.