Evenementen

Uw evenement is uniek en u wilt uw gasten een onvergetelijke ervaring bieden. Of het nu gaat om een festival, een feest of een concert, wij hebben de kennis en de materialen in huis om elk evenement technisch tot een succes te maken.

Ontwerp B9.JPG

Met een spectaculair lichtplan en een perfect klinkend audiosysteem kunnen wij u helpen om indruk te maken op uw bezoekers. Maar ook het podium en de special FX kunnen wij verzorgen. Wij werken flexibel en oplossingsgericht toe naar een geslaagde productie zonder daarbij de prijs-kwaliteitsverhouding uit het oog te verliezen. Het formaat van uw evenement is daarbij niet van belang. Elk evenement heeft een betrouwbare audiovisuele partner nodig die ervoor zorgt dat u zich over de techniek geen zorgen hoeft te maken. Wij willen graag die partner voor u zijn!

Steeds meer evenementen hebben te maken met strenge geluidsrestricties. Ook hier kunnen wij u helpen. Met software kunnen we de geluidsdruk en spreiding vooraf berekenen en zodoende overlast minimaliseren. Door gebruik te maken van bepaalde speakeropstellingen en tijdsberekeningen kunnen we het geluid sturen en bijvoorbeeld uitdoven achter het podium.
LA Soundvision.jpg

Indien gewenst kunnen we tijdens het evenement realtime de geluidsdruk meten en bijsturen. Zo blijven we altijd binnen de opgegeven norm en hoeft u zich over uw vergunning geen zorgen te maken.

"Samenwerken met ATG is al een feestje op zich! Of het podium nu op het land staat of in het water, voor ATG is niks te gek"

Alexandra van den Berg, Organisatie Greatest Hits Festival

Veelzijdig in audiovisuele techniek

Wij gaan graag met u in gesprek over wat we voor u kunnen betekenen.

Deze website gebruikt cookies

Door gebruik te maken van deze website accepteert u dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.