Beurzen

Wij werken voor zowel standhouders als voor beursorganisatoren.

Beursorganistoren

Wij kunnen u ondersteunen door de complete techniek voor uw beurs te faciliteren. U kunt hierbij denken aan het verzorgen van trussconstructies en het ophangen hiervan, het uitlichten van stands en het plaatsen van LED schermen. Het delen van kennis is een belangrijk onderdeel van beurzen, daarom zien wij steeds vaker dat er podia en kennistheaters aanwezig zijn. Gezien onze ervaringen met zakelijke en publieksevenementen zijn wij de perfecte partij om ook dit voor u te faciliteren. Zo heeft u één aanspreekpunt voor alle technische vragen.

Standhouders

Uw stand is het visitekaartje van uw bedrijf, een communicatiemiddel. U wilt uw bedrijf onder de aandacht brengen en presenteren op een manier die bij uw visie past. Door ons te verplaatsen in uw visie en bedrijf ontwerpen wij doelgerichte oplossingen voor elke branche. Het idee is daarbij dat uw stand uit moet stralen waar u voor staat. Hiervoor ontwerpen en leveren wij audiovisuele oplossingen op maat. De logistieke en technische uitdagingen kunnen wij geheel voor u uit handen nemen.

Railtech 2019.JPG
Wij kunnen uw beursstand vooraf tekenen in onze simulatiesoftware, daardoor heeft u een goed beeld hoe het eruit komt te zien en kunnen onze technici op locatie efficiënter werken.

"Met de creativiteit en service gerichtheid van ATG hebben we een techniek leverancier gevonden die bij ons past”.

Lion Blok, organisatie Nationale Sportvakbeurs

Veelzijdig in audiovisuele techniek

Wij gaan graag met u in gesprek over wat we voor u kunnen betekenen.

Deze website gebruikt cookies

Door gebruik te maken van deze website accepteert u dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.